Környezeted a világod! - Montázs alkotópályázat és program

A Környezetvédelem világnapja alkalmából 2013. június 5-én a Kecskeméti Főiskola montázs alkotópályázatot hirdet és különféle érdekes programokkal várja az általános iskolás diák csoportokat.

A meghirdetett montázs alkotópályázat lényege, hogy a gyerekek művészi és kreatív képességük kifejezésével bemutassák, hogy hogyan látnák környezettudatosabban szűkebb és tágabb életterüket, világukat.

2013. június 5-én a „Környezeted a Világod” című rendezvényen pedig a pályamunkák bemutatása mellett érdekes, szórakoztató játékok és programok segítségével sajátíthatják el az energia, víz, anyag takarékos életmód fortélyait. A kategóriák legjobb pályaműveit ajándékokkal jutalmazzuk.

A montázs alkotópályázatra és „Környezeted a Világod” című rendezvényre nevezni a mellékelt „Jelentkezési lap” segítségével 2013. május 17. 12:00 óráig lehetséges. A kitöltött jelentkezési lapokat a nemethne.anna@gamf.kefo.hu email címre várjuk!

Ezúton is várjuk az általános iskolás csoportok jelentkezését a montázs alkotópályázatra és „Környezeted a Világod” című rendezvényre!

További információk:

Némethné Molnár Anna

alprojekt vezető

Kecskeméti Főiskola – GAMF Kar

Környezetbarát Technológiák Tudásközpont

nemethne.anna@gamf.kefo.hu


Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Neumann János Egytem - Tudósház
6000 Kecskemét
Homokszem u. 3-5.
Tel: 76/514-760
E-mail: tudoshaz@uni-neumann.hu

Médiatár