Már második alkalommal kutattunk éjszaka

Idén mintegy 13 féle program közül válogathattak azok, akik szeptember 28-án ellátogattak a Homokbányán működő Tudósházhoz.
Az érdeklődők változatos előadások meghallgatásán túl aktívan részt vehettek rögtönzött elektromobil versenyen, alanyai lehettek hipnózisnak és autogén tréningnek, asszisztensekké válhattak izgalmas kísérletek során, sötétszobában titokzatos tárgyak után kutathattak, vagy feltárhatták egy lakatlan épület múltját zseblámpás túra alkalmával. A tudományos activityt és a diavetítést egyaránt látogatták a különböző generációk képviselői, ahogyan sokan voltak kíváncsiak a látványos fényfestésre vagy az 1W-os lézer erejére.
Úgy becsüljük, közel kétszázan keresték fel helyszíneinket, kétszer annyian, mint előző évben.
Mind a szervezők, mind a segítő hallgatók úgy tapasztalták, hogy mindenki mosolyogva és elégedetten távozott, a „Viszlát” mellett mindig ott volt a „Köszönjük" is.
Bízunk abban, hogy évről-évre egyre szélesebb körben ismertté válik ez a hagyományos, ugyanakkor rendkívüli programsorozat.

Kérjük, amennyiben ideje engedi, látogassa meg galériánkat és a képek nézegetése közben élje át velünk még egyszer ezt a remek estét!

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Neumann János Egytem - Tudósház
6000 Kecskemét
Homokszem u. 3-5.
Tel: 76/514-760
E-mail: tudoshaz@uni-neumann.hu

Médiatár